Paardencoaching Almere

Het inzetten van een paard bij een coaching, hoe dan?

Paarden zijn van nature kudde dieren en zijn gewend om de hele dag met elkaar non-verbaal te communiceren. Paarden zijn in principe hele intuïtieve dieren, die de kleinste beweging en het kleinste geluid zien en horen.

Tijdens Paardencoaching maak je gebruik van deze eigenschappen. Omdat het paard geen onderscheid maakt tussen mens en dier zal hij jou ook direct gaan screenen zodra je bij hem in de buurt komt.
Daarbij is het voor een paard erg belangrijk hoe jij in je vel zit, want een gezonde metgezel zal altijd in staat zijn te vluchten indien nodig.

Paarden maken dit duidelijk met lichaamstaal, elke beweging, elke aanraking heeft een betekenis op een deel van jouw gevoel. Is het afwijzing wat jou parten speelt of is de werkdruk te hoog? Ben je te perfectionistisch? of is er in het verleden (heden) een trauma ontstaan?

Al deze informatie komt naar boven tijdens een sessie paardencoaching. De coach (Debby, gediplomeerd paardencoach en inmiddels 10 jaar ervaring in het paardencoachen) zal de sessie begeleiden en helpen te begrijpen.

Na afloop ben je niet alleen meer ontspannen, maar heb je ook antwoorden gekregen op jouw vragen.

Nieuwsgierig geworden?

Boek een individuele sessie paardencoaching via info@paddockparadisealmere.nl
Kosten zijn € 90,- per sessie.

Teambuilding


Zoek je een gezellig teamuitje/teambuilding? en wil je wel dat deze leerzaam is? Denk dan eens aan een teambuilding in Almere met een paard als coach, ook wel bekend als paardencoaching.

Samen met je team ga je in een afgezette ruimte een oefening doen met het paard om op deze manier te ontdekken hoe jullie samenwerking is.

Super leerzaam en enorm leuk om te ontdekken wat het paard jullie kan vertellen over de individu en de samenwerking met het team.

Een teamcoaching met 4 personen met paard Sam

Tijdens de teambuilding zijn jullie naast het paard bezig, zie foto, er wordt dus niet op het paard gereden. Daardoor is het ook voor mensen die paarden een beetje spannend vinden heel goed te doen en interessant om te ontdekken wat een paard over jou/jullie kan vertellen.

Ons paard is gewend om te werken in grote groepen en dus volledig veilig.

Deze ochtend/middag is ook goed te combineren met een lunch in onze gezellige moderne boerderij of bij mooi weer op onze grote veranda met uitzicht op de kudde.

Ook is het mogelijk om een rondleiding bij te boeken over het terrein, waarbij ik jullie meer vertel over hoe een kudde functioneert en waarom wij dus paarden kunnen inzetten voor coaching.

Wil je meer weten neem dan contact op met Debby Smit via email info@paddockparadisealmere.nl of bel 06-16436729.

Prijs teambuilding is al mogelijk vanaf € 250,- per dagdeel (prijs afhankelijk van grootte groep en eventuele extra’s).

Onze kudde van 40 paarden leeft op een speciaal aangelegd park