Over ons

Remco Wilting en Debby Smit.

Samen zijn wij trotse eigenaar van Paddock Paradise Almere. Wij wonen samen met onze 3 kinderen in ons net gebouwde huis op het perceel. Fijn om altijd aanwezig te kunnen zijn en vanuit ons huis uitzicht te hebben op de paarden.

Debby; Van kleins af aan als bezig met en in bezit van paarden. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding paardencoach. Jarenlang heb ik gewerkt als paardencoach en als docent. De afgelopen jaren ben ik mijn droom gaan volgen en heb ik mij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een paddock paradise en het samenbrengen van een kudde binnen het concept paddock paradise.

Belangrijk vind ik een goede leefomgeving, contact met soortgenoten, goede kwaliteit en ruim voldoende ruwvoer.

Omdat ik tijdens het werken op onze paddock zag dat veel paarden niet goed passende zadels en/of hoofdstellen droegen en ik graag een steentje bij wil dragen aan de complete comfort van het paard ben ik de opleiding tot zadelpasser en bridge-fitter gaan doen.

Sinds september van dit jaar werk ik nu ook als zadelpasser en bridge-fitter. Je kan bij ons langs komen voor je pasconsult of ik kom op afspraak bij jou op stal.

Ook hebben we op stal Aniek de Vries werken, zij heeft de opleiding evenementen business gestudeerd en organiseert bij ons regelmatig evenementen en kinderfeestjes.
Wil je meer weten of jouw kinderfeestje bij ons vieren check dan even deze pagina